Om oss

AP Bilservice erbjuder helhetslösningar för sina kunder. Varmt välkomna!

AP Bilservice är en verkstad som erbjuder din bil det den behöver. 

Här hos oss tillhandahåller vi professionella tjänster inom däck, däckhotell, service och reparationsarbeten mitt i Upplands väsby-Sigtuna i centrala Rosersberg. Vi är därför ditt självklara val när bilen strular!

 

Vi är lokaliserade i Centrala Rosersberg, vilket gör det enkelt att ta dig till och från vår verkstad, med eller utan bil.

 

Vårt team består av otroligt kunniga mekaniker som kan allt från reparation och underhåll till service. Vid mer specifika frågor eller diskussion av eventuella åtgärder har ni möjlighet att prata direkt med någon av våra experter. 

 

Något du kommer att märka är att vi har Rosersberg absolut mest konkurrenskraftiga priser men trots detta tummar vi aldrig på kvaliteten! När du kommer till oss kan du förvänta dig att få ett professionellt och trevligt bemötande och kom ihåg att du inte får lämna vår verkstad förens du är helt nöjd!

 

Du är välkommen att höra av dig till oss via telefon, mail eller varför inte svänga förbi på en kopp kaffe? VI garanterar att du kommer göra som så många andra och i fortsättningen ha oss som ditt självklara val när bilen strular!

 

Välkommen in!